Почистване на мазета и тавански помещения

Таванът и мазето с нови идеи за едно напълно оползотворено жилищно или административно пространство. Нека старите лоши навици бъдат заменени с полезните нови!

Идват ли ви на ум ваши инициативи и дейности, от чието изпълнение сте се въздържали до сега, поради една основна причина – липса на пространство – било то – у дома или на работното място. Стая за уединение с личното хоби , например, приспособеност за отдих или тренировки или игри или за срещи…

Идеите могат да варират в разнообразие, почерпено от минали планове, с нова насока, от опит на приятели или познати, от обществена информация или тенденция, от ново възникнала съвременна потребност, от нарастване на броят на членовете в семейството, от индивидуална битова необходимост – въпрос на въображение, избор и разбира се – инициатива, за да освободим и превърнем в свободни и готови за ползване още две помещения в къщи или на работното място.

Споменаването на думите „мазе“ или „таван“ могат да предизвикат комбинация от смесени емоции, що се отнася до помещенията на сградата и навикът за тяхното обитаване. Често пъти те са двете различно, или рядко обитавани жилищни пространства, това нерядко е свързано , не само с предназначението им, но – и с типът жилище – жилищен блок, административна сграда или самостоятелна сграда за живеене – къща или вила.

Казват, че с почистеното пространство, освобождаваме МЯСТО за НОВИ ХОРА и РАДОСТНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ в ЖИВОТА си.

Когато добавим и дума като „почистване“ за мазе или таван, дори чисто прагматически, задачата звучи нестандартна, необичайна, в сравнение с ежедневното хигиенно поддържане на всяко от останалите помещения и поради това – такава, която би отнела много повече време, физически усилия и различни пособия и консумативи, и несъмнено -би причинила емоцията от сблъсък с непознати трудности.

Често – резултатът от самоинициативното почистване е просто задоволителен, с краткосрочен ефект, а понякога и с нежелани последствия от прекомерна или неправилна употреба на препарати, а също – и усилия.

Защо да потърсим професионалист?

Почистването на таванът или мазето може да бъде съпоставено с малък жилищен ремонт, за който ни липсват обичайните познания и опит. Поради това -то е с честа препоръка за ползване на професионална помощ.

Отмина времето, когато услугите за почистване бяха лукс, който рядко си позволявахме. Днес, те са препоръчителна и абсолютно естествена част от грижите за обитаваните не само административни сгради, но и частни домове.

На работното място , например, предимствата на това се свързват със:

– здравословна среда за работа,
– понижен риск от зарази и болести и тяхното пренасяне,
– увеличена производителност,
– мотивация и самочувствие на служителите,
– добри професионално представяне и етикет,
– съкращаване на разходите в дългосрочен план

Когато говорим за основно почистване таван или мазе:

Обикновено бива свързвано с вземането на допълнителни и необичайни мерки за безопасност, като носене на маска за лице, защитни ръкавици и дрехи, налагащи се поради натрупване на пепел и отпадъчни предмети, както и по-различният характер на самото предстоящо почистване.

Най-полезният съвет в този момент би бил онзи – за намиране на качествена професионална помощ, а именно почистваща компания и то- не каква да е, а с профил почистване на тавани и мазета, ако това е възможно.

И така – един от ефективните въпроси, които е добре да си зададем, за начало е :

От услугите на коя специализирана компания за почистване да се възползваме, за да си осигурим професионално, отговорно и дългосрочно решение, без нежелани ефекти и с професионална препоръка към последваща поддръжка и ползване на нашите мазе или таван?

Следващият не по-малко важен въпрос би бил :

Функционират ли за територията на сградата, не просто компании за вътрешно почистване на помещения и сгради, а дали има тясно профилирани такива – за почистване на тавани и мазета?

Положителният отговор на този въпрос е ключов и решава почти изцяло належащата задача, изискваща тясно специализирани умения и опит.

Нашата ВИЗИТНА КАРТИЧКА

Друг въпрос, на който следва да си отговорим, при изборът ни на почистваща компания е:

Как тази компания гарантира старание и отговорност към поетото задължение – дали посредством?!

– обучен и опитен персонал,
– доказано, професионално оборудване,
– качествени консумативи,
– съобразено с изискванията ни за консумативи или други специфични потребности изпълнение
– гъвкавост на работното време
– навременно изпълнение на поетите ангажименти

Не по-малко важна насока, която да следваме, при нашия избор на подходящата компания, е да потърсим:

Експертно мнение и специфични решения, които тя ще даде конкретно за нашето място , установените вече от нас проблеми и плановете ни за бъдеща експлоатация.

Било то – свързани с местоположение, строителство, досегашна експлоатация. Нещо повече -разумно е да очакваме.

Установяването на съществуващи проблеми, за които не сме подозирали и навременното отстраняване или изолиране, на които биха ни спестили бъдещо неудобство.

С една дума отношението към специфичните особености на нашето място би осигурило висококачествено изпълнение и търсенето на такова от страна на компанията – изпълнител е изцяло в наша полза.

С оглед на това, че мазето и таванските помещения, обикновено биват ползвани за съхранение на неизползвани вещи – почистването им обикновено се свързва с ненужни отпадъци – от мебели, неизползвана или пък потрошена техника, понякога неудобно масивни- до хартиени отпадъци и дрехи Повечето компании за почистване имат решения за това и разчитането на тази услуга, в допълнение, би било разумно потребителско очакване.

Това е НАШАТА ВИЗИТНА КАРТИЧКА – НА СПОДЕЛЕНО ОТНОШЕНИЕ И ГРИЖА, с визия да улесним и подобрим качеството на житейско-битово преживяване на нашите клиенти:

– Когато Ви е необходима подкрепа и съвет, за да се отървете от задръстването и нечистотата, които възпрепятстват нови дейности и радостни преживявания;
– Да почистите и дезинфектирате таванът и мазето основно и качествено:
– Почистване на килими и подови настилки
– Почистване и реставрация на плочки, фуги и мазилка
– Почистване и дезинфекция на щори, драперии и завеси
– Дезинфекция на въздуха в помещението
– Почистване и дезинфекция на стени
– Почистване и полиране на мебели
– Да разпределите и преместите или изхвърлите натрупани вещи;
– Да разпределите отново вашето пространство;
– Да съобразите новите предназначения на изчистените помещение;
– Да почистите таванът и мазето, без това да ви предизвика физически и здравословен дискомфорт;
– Да прецените по-мащабно почистване от първоначално предвиденото, ако споделяте общо пространство със съседите

За тези и други лични предизвикателства, свързани с промяната на условията на таванът или мазето, в сградата, в която живеете или работите, за почистване и всякакви други запитвания и услуги, можете да се свържете с нас.

Разчитайте на индивидуално отношение и внимание, като наша утвърдена корпоративна култура!